ALINA-moottorisänky, Medium, L 80 cm x P 200 cm, tummanharmaa, ilman sijauspatjaa

1399,00 

Moottoroitu sänky on monikäyttöinen. Se on säädettävä. Se sopii kuorsaajalle, selkävaivaiselle tai ihan kelle tahansa, joka kaipaa elämäänsä helppoutta. Nosta jalat ylös päivän päätteeksi tai nosta sängyn pääty selkänojaksi illan kirjanlukuhetkiin. Säätösänky on myös ylellisen näköinen huonekalu makuuhuoneessasi tummanharmaassa tai vaaleanharmaassa kangasverhoilussaan.

Tummanharmaa Alina-moottorisänky 80 x 200 cm on portaattomasti säädettävä yhden hengen sänky. Jousistona siinä on 5-vyöhykkeinen pussijousisto. Pussijousistossa jokainen jousi on nimensä mukaan pussiin pakattu. Jousi toimii tämän vuoksi itsenäisesti ja koko patja myötäilee nukkujan kehoa yksilöllisesti. Vyöhykkeellisyys tarkoittaa, että jousistossa on erikovuisia jousia alueittain. Hartia pääsee painumaan hieman pehmeämpien jousien ansiosta patjaan, kun keskivartalo saa paremmin tukea jämäköiltä jousilta.

Sänky sisältää tarviketaskun, langattoman kaukosäätimen sekä ajattoman tyylikkäät ja tukevat metallijalat.

Viimeistele sänkysi nukkumamukavuus sijauspatjalla. Esimerkiksi yksi Alina-malliston kolmesta sijauspatjasta. Profiloitu vaahtomuovi on käännettävä ja napakka materiaali, jonka profiloitu puoli antaa hieman sileää puolta enemmän pintapehmeyttä. Relax sijauspatja antaa reilummin pintapehmeyttä. Sen erikoisvaahtomuovi on kimmoisampaa ja laadukkaampaa, jonka vuoksi se on myös pitkäikäisempi. Vyöhykelatex-sijauspatjan sisus on rei’itettyä luonnonkumia. Napakan luonnonkumin rei’itys on tehty erihalkaisijan rei’illä, joilla on saatu samanaikaisesti 5-vyöhykkeellisyys, että sijauspatjalle erinomainen hengittävyys. Vyöhykkeellisyys tukee muiden Alina-patjojen vyöhykkeellisyyttä erinomaisesti. Alina-sijauspatjat ja muut petauspatjat löydät myös meiltä.

Kuvaus

Koko:

Leveys 80 cm, Korkeus 33 cm, Pituus 200 cm

Jousisto:

Medium pussijousisto 1,8/1,7 mm (260 kpl/m²)

Runkomateriaali:

Metallirunko, OSB-pohjalevy

Verhoilumateriaali:

Harmaa kangas, 52% polyesteri, 48% polypropeeni • Pinnalla joustokangas 100% polyesteri

Jalat:

Sisältää mustat metallijalat, korkeus 18 cm

Takuut:

15 vuotta jousen katkeamattomuudelle. 5 vuoden moottoritakuu.

Kovuus:

Keskikova

Merkit: Laatuluokitus: Kulta, Avainlippu, Moottoritakuu 5 vuotta, Joustintakuu 15 vuotta, 60 päivän vaihtoturva
Paino:

59 kg

Pakettimäärä:

3

Pakkauskoko, paketti 1:

Leveys 83 cm, Syvyys 203 cm, Korkeus 30 cm

Pakkauskoko, paketti 2:

Leveys 86 cm, Syvyys 180 cm, Korkeus 15 cm

Pakkauskoko, paketti 3:

Leveys 22 cm, Syvyys 22 cm, Korkeus 10 cm