DONNA-moottorisänky, L 90 cm x P 200 cm, ilman sijauspatjaa

1299,00 

Miksi hankkia moottorisänky? Moottoroitu sänky on monikäyttöinen. Se on säädettävä. Se sopii kuorsaajalle, selkävaivaiselle tai ihan kelle tahansa, joka kaipaa elämäänsä helppoutta. Nosta jalat ylös tai lue illan päätteeksi kirjaa. Säätösänky on myös ylellisen näköinen huonekalu makuuhuoneessasi!

DONNA-moottorisänky 90 x 200 cm on langallisella kaukosäätimellä portaattomasti säädettävä yhden hengen sänky. Siinä on erinomaisen tuen vartalolle antava 5-vyöhykkeinen pussijousisto. Jousiston jokainen jousi on nimensä mukaisesti pakattu omaan pussiin. Näin yksittäinen jousi toimii itsenäisestä ja koko jousisto myötäilee kehoa. Vyöhykkeellisyys tarkoittaa, että patjassa on eri kovuisia jousia alueittain. Keskivartalon kohdalla on jämäkämmät jouset, joka antaa enemmän tukea. Hartian alueella on hieman pehmeämmät, joka auttaa hartiaa painumaan patjaan, jolloin löydät ergonomisimman nukkuma-asennon nopeasti.

Moottorisänky on verhoiltu upealla harmaalla verhoilukankaalla ja sänkyyn sisältyy verhoiluun upeasti sointuvat harjatut metallijalat.

Viimeistele nukkumatuntuma sijauspatjalla. Sijauspatja suojelee myös moottorisänkyä likaantumiselta. Katso myös sijauspatjamallistomme.

Kuvaus

Koko:

Leveys 90 cm, Korkeus 36 cm, Pituus 200 cm

Jousisto:

5-vyöhykkeinen pussijousi 1.8/2.0, 245kpl m²

Runkomateriaali:

Havupuurunko

Verhoilumateriaali:

Harmaa kangas, 100% polyesteri

Jalat:

Sisältää altakierrettävän jalkasarjan, korkeus 20 cm

Valmistusmaa:

Viro

Takuut:

10 vuoden runkotakuu, sekä 10 vuotta jousen katkeamattomuudelle. 5 vuoden moottoritakuu.

Kovuus:

Keskikova

Merkit: Laatuluokitus: Hopea, Joustintakuu 10 vuotta, Moottoritakuu 5 vuotta
Paino:

49 kg

Pakettimäärä:

1

Pakkauskoko, paketti 1:

Leveys 91 cm, Syvyys 201 cm, Korkeus 37 cm