DONNA-runkopatja L 120 cm x P 200 cm, ilman sijauspatjaa

599,00 

Hyvä runkopatja kestää aikaa. Donna-runkopatja on ajattoman upea tyylikkäässä harmaassa verhoilussaan. Sängyn runko on valmistettu havupuusta ja patjassa on 5-vyöhykkeinen jousitus. Annamme jousen katkeamattomuudelle ja irtoamiselle 10 vuoden takuun.

Tämä tilava yhden hengen sänky 120 x 200 cm sisältää myötäilevän vyöhykejousituksen, jonka jokainen jousi on yksittäispakattu ja jaettu vyöhykkeisiin. Jousi on hartian kohdalta pehmeämpi ja antaa näin hartialle tilaa upota patjaan. Ristiselän kohdalla jousitus on napakampi, jolloin selkä saa tarvittavan tuen. Vyöhykejousituksen ansiosta Donna on ergonominen sänky. Nukut oikeassa asennossa, eikä kehosi puudu mistään kohtaa, joten sinulla ole syytä kääntyillä yön aikana. Tämä parantaa merkittävästi unen laatua.

Tyylikkäät metallijalat kuuluvat sänkyyn. Suosittelemme hankkimaan uuteen sänkyysi myös sijauspatjan, esimerkiksi mallistoon kuuluvan Donna-sijauspatjan. Kattavan sijauspatjamalliston löydät täältä. Lisää näköä sänkykokonaisuuteen saat vielä mallistoon kuuluvalla Donna-sängynpäädyllä.

Kuvaus

Koko: Leveys 120 cm, Korkeus 33 cm, Pituus 200 cm
Jousisto: 5-vyöhykkeinen pussijousi 1.8/2.0, 245kpl m²
Runkomateriaali: Havupuurunko
Verhoilumateriaali: Harmaa kangas, 100% polyesteri
Jalat: Sisältää altakierrettävän jalkasarjan, korkeus 20 cm
Valmistusmaa: Viro
Takuut: 10 vuoden runkotakuu, sekä 10 vuotta jousen katkeamattomuudelle.
Kovuus: Keskikova
Merkit: Laatuluokitus: Hopea, Joustintakuu 10 vuotta, Runkotakuu 10 vuotta
Paino: 47 kg
Pakettimäärä: 1

Pakkauskoko, paketti 1:

Leveys 121 cm, Syvyys 201 cm, Korkeus 34 cm