DONNA-runkopatja, L 140 cm x P 200 cm, ilman sijauspatjaa

699,00 

Hyvä runkopatja kestää aikaa. Donna-runkopatja on ajattoman upea tyylikkäässä harmaassa verhoilussaan. Sängyn runko on valmistettu havupuusta ja patjassa on 5-vyöhykkeinen jousitus. Annamme jousen katkeamattomuudelle ja irtoamiselle 10 vuoden takuun.

Tämä ylellisenkokoinen yhden hengen sänky tai kahden hengen parisänky 140 x 200 cm sisältää myötäilevän vyöhykejousituksen, jonka jokainen jousi on yksittäispakattu ja jaettu vyöhykkeisiin. Jousi on hartian kohdalta pehmeämpi ja antaa näin hartialle tilaa upota patjaan. Ristiselän kohdalla jousitus on napakampi, jolloin selkä saa tarvittavan tuen. Vyöhykejousituksen ansiosta Donna on ergonominen sänky. Nukut oikeassa asennossa, eikä kehosi puudu mistään kohtaa, joten sinulla ole syytä kääntyillä yön aikana. Tämä parantaa merkittävästi unen laatua.

Tyylikkäät metallijalat kuuluvat sänkyyn. Suosittelemme hankkimaan uuteen sänkyysi myös sijauspatjan, esimerkiksi mallistoon kuuluvan Donna-sijauspatjan. Tutustu myös muihin sijauspatjoihimme. Lisää näköä sänkykokonaisuuteen saat vielä mallistoon kuuluvalla Donna-sängynpäädyllä.

Kuvaus

Koko:

Leveys 140 cm, Korkeus 33 cm, Pituus 200 cm

Jousisto:

5-vyöhykkeinen pussijousi 1.8/2.0, 245kpl m²

Runkomateriaali:

Havupuurunko

Verhoilumateriaali:

Harmaa kangas, 100% polyesteri

Jalat:

Sisältää altakierrettävän jalkasarjan, korkeus 20 cm

Valmistusmaa:

Viro

Takuut:

10 vuoden runkotakuu, sekä 10 vuotta jousen katkeamattomuudelle.

Kovuus:

Keskikova

Merkit: Laatuluokitus: Hopea, Joustintakuu 10 vuotta, Runkotakuu 10 vuotta
Paino:

50 kg

Pakettimäärä:

1

Pakkauskoko, paketti 1:

Leveys 141 cm, Syvyys 201 cm, Korkeus 34 cm

Lisätiedot

Väri

Harmaa

Sänky tyyppi

Runkopatjat