EMMA-moottorisänky, L 90 cm x P 200 cm, ilman sijauspatjaa

929,00 

Moottoroitu sänky on todella monikäyttöinen. Se on säädettävä, se sopii selkävaivaiselle, kuorsaajalle, refliksivaivaiselle tai ihan kenelle tahansa, joka kaipaa elämäänsä helppoutta tai vain arjen ylellisyyttä. Säädä jalkopäätä ylös lepuuttaaksesi jalkoja raskaan päivän jälkeen tai nosta päätyä katsoaksesi televisiota tai lukiessasi kirjaa. Säätösänky on myös ylellisen näköinen huonekalu makuuhuoneessasi!

EMMA-moottorisänky on langallisella kaukosäätimellä portaattomasti säädettävä yhden hengen sänky. Siinä on laadukas 5-vyöhykkeinen pussijousitus, joka antaa keskivartalolle tarvittavaa tukea ja myötäilee hartianseutua tavallista pussijousistoa tarkemmin joka taas vähentää painetta ristiselän alueella. Patjan uloin jousirivi on muuta jousistoa aavistuksen napakampi, jotta reuna on hyvin tuettu ja sängystä on vaivaton nousta ylös.

Moottorisänky on verhoiltu tyylikkäällä harmaalla verhoilukankaalla. Sänkyyn sisältyy verhoiluun upeasti sopivat metallijalat.

Suosittelemme moottorisängyn kanssa käytettäväksi sijauspatjaa, joka suojaa moottorisänkyä, helpottaa petaamista ja antaa sängylle pintapehmeyttä.

                        

Kuvaus

Koko:

Leveys 90 cm, Korkeus 57 cm, Pituus 200 cm

Jousisto:

Reunavahvistettu 5-vyöhyke pussijousi 1.8/2.0. 250/m²

Runkomateriaali:

Massiivipuu

Verhoilumateriaali:

Huonekalukangas 100% PES

Jalat:

Altakierrettävät metallijalat 18 cm

Valmistusmaa:

Suomi

Kovuus:

Keskikova, Napakka

Merkit: Avainlippu, Joustintakuu 10 vuotta, Moottoritakuu 5 vuotta
Paino:

58 kg

Pakettimäärä:

1

Lisätiedot

Sänky tyyppi

Moottorisänky