SAARA-moottorisänky, L 90 cm x P 200 cm, ilman sijauspatjaa

879,00 

Moottoroitu sänky on monikäyttöinen. Se on säädettävä. Se sopii kuorsaajalle, selkävaivaiselle tai ihan kelle tahansa, joka kaipaa elämäänsä helppoutta. Nosta jalat ylös tai nosta päätyä katsoaksesi televisiota. Säätösänky on myös ylellisen näköinen huonekalu makuuhuoneessasi!

SAARA-moottorisänky 90 x 200 cm on langallisella kaukosäätimellä portaattomasti säädettävä yhden hengen sänky. Siinä on hyvän tuen vartalolle antava pussijousisto. Jousiston jokainen jousi on nimensä mukaisesti pakattu omaan pussiin. Näin yksittäinen jousi toimii itsenäisestä ja koko jousisto myötäilee kehoa. Patjan uloin jousirivi on muuta jousistoa aavistuksen napakampi, jotta reuna on hyvin tuettu ja sängystä on vaivaton nousta ylös.

Moottorisänky on verhoiltu tyylikkäällä harmaalla verhoilukankaalla. Sänkyyn sisältyy verhoiluun upeasti sopivat mustat jalat.

Suosittelemme moottorisängyn kanssa käytettäväksi sijauspatjaa, joka suojaa moottorisänkyä, helpottaa petaamista ja antaa sängylle pintapehmeyttä. Tutustu sijauspatjamallistoon ja valitse sopiva.

Laadukas Avainlippu-tuote, joka on valmistettu Suomessa.

Kuvaus

Koko:

Leveys 90 cm, Korkeus 35 cm, Pituus 200 cm

Kovuus:

Keskikova, Napakka

Merkit: Avainlippu, Laatuluokitus: Hopea, Joustintakuu 10 vuotta, Moottoritakuu 5 vuotta
Paino:

68 kg

Pakettimäärä:

1

Pakkauskoko, paketti 1:

Leveys 90 cm, Syvyys 200 cm, Korkeus 35 cm